Het zangduo “The Sweet Memories” wordt sinds juli 2015 gevormd door Gerda en Coby. Beide dames hebben een jarenlange zangervaring, in diverse genres en voor verschillende doelgroepen.

Met The Sweet Memories brengen wij repertoire van nummers uit de jaren 50 t/m 70. 

Wij verzorgen met warmte, plezier en gezelligheid een gemoedelijk samenzijn, voor bewoners van o.a. woonzorgcentra en serviceflats, ouderenbonden en verenigingen zoals de ANBO, de Zonnebloem en Rode Kruis. Ook treden wij op bij kunstexposities, rommelmarkten, openingen en als achtergrondmuziek bij recepties.

Meer informatie over Gerda en Coby en vindt u op onze website onder het kopje “Biografie”.

Zoals de naam “The Sweet Memories” aangeeft, brengen wij op geheel eigen wijze mooie en zoete herinneringen van vroeger terug bij de mensen, met een prachtige mix van nostalgische bekende Engelstalige en Nederlandstalige liedjes uit de jaren 50, 60 en 70Bij het kopje "Repertoire" kunt u een aantal titels bekijken.

Songfestivalrepertoire
Gerda en Coby hebben zich in het songfestival gebeuren verdiept en hebben voor u de leukste en gezelligste songfestival nummers uitgekozen, welke worden gemixt met sfeervolle herkenbare liedjes van het Sweet Memories repertoire.

Tevens zijn wij te boeken voor een optreden met een country mix van mooie en dansbare songs, gecombineerd met nummers uit de sixties

Ook brengen wij een Bevrijdingsdagrepertoire met liedjes van Vera Lynn, The Andrews Sisters e.a.songs uit de jaren 40, in een mix met ons andere repertoire.

Wilt u een Jazzy en Easy listening repertoire, met swingende jazyy songs en mooie luisterliedjes, ook dat hebben The Sweet Memories voor u.

Als Kerstoptreden brengen wij een sfeervolle mix van alom bekende kerstnummers als Jingle Bells,  White Christmas, Rudolph the Rednoised Raindeer, Silent Night etc.met nummers die in de sfeer van kerst passen. Ook een mix met ons gewone repertoire is mogelijk.

De optredens kunnen overdag of ’s avonds plaatsvinden, zowel doordeweeks als in het weekend. Ook in de zomervakantieperiode zijn “The Sweet Memories” beschikbaar.

Een optreden duurt max. 2 x 45 minuten, met een tussenliggende pauze van 15 minuten.

Over de gage kunt u contact opnemen.

Wellicht hebt u na het lezen van deze informatie interesse om “The Sweet Memories” uit te nodigen voor een muzikaal optreden.

Namens Gerda en Coby, graag tot ziens!