Live opnamen van The Sweet Memories

 

Het zangduo “The Sweet Memories” wordt sinds juli 2015 gevormd door Gerda en Coby. Beide dames hebben een jarenlange zangervaring. Per april 2019 is ook de gitarist/zanger Cor toegevoegd aan The Sweet Memories, als duo met Gerda. Ook Cor heeft een jarenlange optreedervaring. Afhankelijk van de lokatie, soort optreden en beschikbaarheid treedt Gerda op als duo met Coby of Cor.

Wij brengen een repertoire van nummers uit de jaren 50 t/m 70. 

Wij verzorgen met warmte, plezier en gezelligheid een gemoedelijk samenzijn, voor bewoners van o.a. woonzorgcentra en serviceflats, ouderenbonden en verenigingen zoals de ANBO, de Zonnebloem en Rode Kruis. Ook treden wij op bij kunstexposities, rommelmarkten, openingen en als achtergrondmuziek bij recepties.

Meer informatie over Gerda, Coby en Cor vindt u op onze website onder het kopje “Biografie”.

Zoals de naam “The Sweet Memories” aangeeft, brengen wij op geheel eigen wijze mooie en zoete herinneringen van vroeger terug bij de mensen, met een prachtige mix van nostalgische bekende Engelstalige en Nederlandstalige liedjes uit de jaren 50, 60 en 70Bij het kopje "Repertoire" kunt u een aantal titels bekijken.

Songfestivalrepertoire
Gerda en Coby hebben zich in het songfestival gebeuren verdiept en hebben voor u de leukste en gezelligste songfestival nummers uitgekozen, welke worden gemixt met sfeervolle herkenbare liedjes van het Sweet Memories repertoire.

Wij zijn tevens te boeken voor een optreden met een country mix van mooie en dansbare songs, gecombineerd met nummers uit de sixties

Wilt u een Jazzy en Easy listening repertoire, met swingende jazyy songs en mooie luisterliedjes, ook dat hebben The Sweet Memories voor u.

Als Kerstoptreden brengen wij een sfeervolle mix van alom bekende kerstnummers als Jingle Bells,  White Christmas, Rudolph the Rednoised Raindeer, Silent Night etc.met nummers die in de sfeer van kerst passen. Ook een mix met ons gewone repertoire is mogelijk.

De optredens kunnen overdag of ’s avonds plaatsvinden, zowel doordeweeks als in het weekend. Ook in de zomervakantieperiode zijn “The Sweet Memories” beschikbaar.

Een optreden duurt max. 2 x 45 minuten, met een tussenliggende pauze van 15 minuten.

Over de gage kunt u contact opnemen.

Wij werken met een gageverklaring, waarbij wij gebruik maken van de zgn. “kleine vergoedingsregeling”.

Wellicht hebt u na het lezen van deze informatie interesse om “The Sweet Memories” uit te nodigen voor een muzikaal optreden.

Namens Gerda, Coby en Cor, graag tot ziens!

256057 kl

66052 kl

 

 

3