VAR news

Leuk stukje in de krant over ons optreden voor De Zonnebloem bij wzc.Snavelenburg. Heel attent door Wim Karmelk op fb gezet!

FB IMG 1529086146737

De Veenkamp - Apeldoorn - 8 mei 2015

                              

                                      Naar De Veenkamp Klik hier voor een rechtstreekse link                                                          

De Veenkamp, gelegen op een van de mooiste plekken van Apeldoorn, biedt ruim plaats voor zorg aan ouderen. De Veenkamp heeft een gezellige gemeenschappelijke ruimte die gebruikt wordt als restaurant en waar u elkaar kunt ontmoeten voor activiteiten, zoals bingo, kaarten,biljarten, kerkdiensten en muziek- en filmvoorstellingen. De Veenkamp beschikt bovendien over een huiswinkel voor de dagelijkse benodigdheden, een kapsalon, een pedicure, een internetcafé en een bibliotheek. Activiteiten deze week:

 Optreden Sweet Memories 

Het duo The Sweet Memories bestaat uit Coby en Gerda. Beide zangeressen hebben een jarenlange zangervaring. Coby is een zangeres die garant staat voor humor en gezelligheid. Gerda is een zangeres die ook al jaren zingt. Zij willen graag vreugde en gezelligheid brengen tijdens hun optredens.De meeste nummers worden 2-stemmig gezongen. Tevens worden er een aantal nummers solo gezongen door beide dames. Zoals de naam “The Sweet Memories” aangeeft, brengen zij op geheel eigen wijze een prachtige mix van bekende Nederlandstalige en Engelstalige liedjes ten gehore.Tijdens hun optreden op vrijdag 8 mei zullen ze voor u een speciaal Bevrijdingsdag repertoire opvoeren. Het optreden begint om 19.30 uur in het Trefpunt. Het belooft een gezellige en feestelijke avond te worden!

LCC Castagnet - Rotterdam - 22 maart 2015

 

 De Havenloods Noord (Week krant)

   Ingezonden lezersartikel door: LCCCastagnet (Rotterdam) 04 mrt 2015  Zondagmiddaglounge (55+)
                 

   

Het zangduo 'The Sweet Memories' treedt op in LCC Castagnet
Zondag 22 maart Zondagmiddaglounge 55+.
The Sweet Memories

Het zangduo 'The Sweet Memories" wordt gevormd door Gerda en Coby. Beide zangeressen hebben een jarenlange
zangervaring. Coby is een zangeres die garant staat voor humor en gezelligheid. Gerda is een zangeres die ook al jaren zingt. Zij wil graag  vreugde en gezelligheid brengen met de optredens voor bewoners van woonzorgcentra, serviceflats e.d. De meeste nummers worden 2-stemmig  gezongen. Tevens worden er een aantal nummers solo gezongen door beide dames.

Zoals de naam “The Sweet Memories” aangeeft, brengen zij op geheel eigen wijze een prachtige mix van bekende Nederlandstalige en Engelstalige liedjes ten gehore zoals: Nederlandstalig: Brandend Zand, Paradiso, Ritme van de Regen, De Postkoets, Twee Reebruine Ogen, Winnie Wanna, Norman, Twips, Zeeman, Carolientje, Samen een straatje om enz.

Engelstalig: Bye bye Love, Ramona, Down Town, I'm gonna nock on your Door, Daa doo Run Run, Sentimental Journey, Itsy Bitsy Teeny Weeny, Lipstick on your Collar, Will you still Love me Tomorrow, Lollipop, My Bonnie, You are my Sunshine, When you're Smiling, La Bamba, You never Walk Alone, enz.