Meezingen

Van de week tijdens een etentje, sprak ik iemand die iets wilde vertellen over het optreden van The Sweet Memories. Afgelopen september was daar een dame aanwezig die 20 jaar geleden een kind had verloren. Door haar verdriet had ze al die jaren niet meer kunnen zingen. Om te zingen moet je blij kunnen zijn, en dat was ze niet meer. Het vrolijke optredenen en het  nederlandse reportoire van The Sweet Memories brachten haar terug naar haar jeugd, waar ze wel goede herrinneringen aan had en ook tot haar eigen verbazing kon ze meezingen en genieten van dit spetterende optreden. Is dat niet mooi, dat je vreugde kan brengen, in iemands leven, met iets wat jezelf ook zo graag doet??

Sweet Memories bedankt voor dit wonder wat jullie tot stand hebben gebracht

Leny Bravenboer, Westmaas

Stichting Welzijn Ouderen, OC De Drie Eiken - Soesterberg

Jullie deden ontzettend leuk. Wat een enthousiasme brengen jullie mee en wat een zorgvuldige performance en dan ook nog goed zingen!! Heel levendig, humoristisch..... Jullie hebben samen het publiek een fijne middag bezorgd. Dank je wel. 

Mieke Veken

Het Gasthuis - Gorinchem - 11 april 2015

Vandaag heb ik een optreden mogen bijwonen van "The Sweet Memories", in Gorinchem.Wat een feest voor de bewoners van het Gasthuis in Gorinchem, die met volle teugen genoten van het repertoire.In het dankwoord van de jongedame die ook de bloemen uitdeelde werd het verschil in leeftijd duidelijk, want ze zei,"Veel van de nummers die vanmiddag gezongen werden kende ik niet, maar ik zag dat jullie ze wel kende, want jullie zaten lekker mee te swingen". En dat was ook zo, veel mensen zaten mee te klappen, een man ging zelfs gevaarlijk met zijn stok ophoog meezwaaien.Al met al een heel gezellige middag, met een vrolijk repertoire, en natuurlijk hele goeie zangeressen, waarvan er een mijn lieve zus Gerda was. De vaste geluidman Henk Witte was er gelukkig ook weer bij, dus het geluid was helemaal super, wat heel moeilijk is, want iedere keer zit je in een andere locatie met andere omstandigheden. Zo mooi om te zien, dat het publiek erg genoot, muziek is niet aan leeftijd of gezondheid gebonden, het werkt voor iedereen, en de vrolijkheid en spontaniteit die van het podium uitstraalt, word door het publiek teruggekaatst.
L
enie Bravenboer Westmaas

Johanneshove - Laren - 10 maart 2015

Dag Gerda,

Zoals al beloofd een klein stukje over jullie optreden in Johanneshove.
Bewoners vonden het een geslaagde middag. Ieder liedje werd goed omschreven waar het om ging. De liedjes
kwamen uit de jaren 50/60 wat erg aansprak. Ook het omkleden van de artiesten sloeg aan en het leek hun ook
leuk om een keer in de tuin een optreden te geven. Ze hebben nog veel grotere repertoire zodat ze iets langer kunnen optreden.
Groetjes, Mattie & Nolly Zorgcentrum Johanneshove
Met vriendelijke groet,
Mathilda Hoogstrate- van den Broek
Coördinator vrijwilligers en activiteiten

Casa Bonita - Apeldoorn - 28 februari 2015

Wij vonden het een erg gezellige middag met liedjes uit het verleden waarvan ik het bestaan was vergeten. 
Het was niet te hard en de interactie met de bewoners vonden wij ook leuk om te zien. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mariska Laverman activiteiten