Verslagen van optredens

Renkum-Everwijnsgoed

Renkum-Everwijnsgoed Kunst en Muziek op zondag. Een prachtige locatie in de buitenlucht. The Sweet Memories brachten hun jaarlijkse liedjes uit de glorie jaren van menig 60 plusser. Hoewel het een bewolkte dag was hebben de gasten genoten van de muzikale sfeer. Wat Gerda en Coby betreft; Op naar volgend jaar maar weer!

Pleyade Waalstaete - Arnhem

Locatie Walstaete van Pleyade is een prettig zorgcentrum met een prachtige akoestische ruimte waar muzikanten goed tot hun recht komen.  Veel gasten waren aanwezig en er was een verjaardag van een aardige dame die werd verteld dat wij ter ere van haar waren gekomen. Een sfeervolle middag, voor herhaling vatbaar! Leuke foto met een gelukkige bewoonster ( Kennis van Gerda) van het moderne complex.

 

Ouderen kunnen rekenen op liefdevolle zorg en ondersteuning . Ze bieden dit zowel aan huis als op onze twaalf locaties in Arnhem, Elst en de Liemers. Hun ruim dertienhonderd betrokken medewerkers en zeshonderd toegewijde vrijwilligers ondersteunen cliënten, zodat zij hun leven zo veel mogelijk kunnen leiden volgens hun eigen wensen. 

Humanitas - Deventer

Muzikaal Bevrijdingsoptreden verzorgd voor Humanitas “Artius” te Deventer. Een gezellige woonsfeer en gasten die meezongen waar kon, een genot om voor te zingen. Een geslaagde middag die vervolgt mag worden.

  

Humanitas “Artius” is een zelfstandig woonzorgcentrum in de Deventer wijk Keizerslanden voor senioren met een behoefte aan ondersteuning op gebied van wonen, welzijn en zorg. Samen zorgen wij ervoor dat mensen zichzelf kunnen zijn in een huiselijke woonomgeving. Ook is Humanitas met al haar functies en mogelijkheden “een goede buur” voor de wijkbewoners.

Ook in Soest was het een warm optreden voor een select groepje dementerenden, vanzelfsprekend daarvan geen beeldmateriaal.

Zonnebloem - Zelhem

Het was een koude dag met slechts een klein zonnetje buiten. Binnen een behaaglijke zonnebloem middag met een hoop gasten om elkaar een gelukkig jaar te wensen met heerlijke zelfgemaakte oliebollen met krenten en rozijnen. Met het optreden van he Sweet Memories erbij kon de middag alleen maar gezellig worden. Met meezingen, polonaise en meedeinen, een geslaagde vrolijke zonnebloem middag. 

De Zonnebloem zet zich in voor mensen met een fysieke beperking door een handicap, ziekte of leeftijd. Dat is mogelijk door de inzet van onze vrijwilligers. Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van de Zonnebloem komen graag langs voor een kop koffie. Daarnaast organiseren ze verschillende activiteiten. Zoals een muzikaal optreden van The Sweet Memories